Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί τη βασικότερη θεραπεία προσώπου. Κύριος στόχος του είναι η απομάκρυνση των ρύπων, των νεκρών κυττάρων αλλά και της περίσσειας του σμήγματος επαναφέροντας την ισορροπία στο δέρμα! Εφαρμόζεται καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου και συνιστάται σε κάθε ηλικία από 12 ετών και άνω! 

RF Microneedling

Αποτελεί θεραπεία νέας γενιάς  συνδυάζοντας δύο διαφορετικές μεθόδους, που μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούνταν ξεχωριστά για την αναγέννηση του δέρματος. Αποτελεί τον συνδυασμό τόσο της μηχανικής (microneedling) όσο και της θερμικής (RF) εστιασμένης βιοδιέγερσης των ινοβλαστών, με σκοπό την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Είναι η νεότερη γενιά microneedling που συνδυάζεται με τα οφέλη των ραδιοσυχνοτήτων (RF). Αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία που επιτυγχάνει την αναδιαμόρφωση και τη σύσφιξη των ιστών στις περιοχές του προσώπου, του λαιμού, των χεριών και του σώματος, σχετικά ανώδυνα έναντι άλλων μεθόδων, και με ελάχιστο ως μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

CATIOLIFT by Mary Cohr

Αποτελεί μια εξειδικευμένη θεραπεία σύσφιξης από την Mary Cohr με την βοήθεια του αποκλειστικά πατενταρισμένο μηχανήματος CatioLift.  Από την πρώτη κιόλας συνεδρία τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά καθώς χαρίζει ένα υπέροχο εφέ Lifting. 

Άμεσα πιο σφριγυλή και νεανική επιδερμίδα σας από την 1η κιόλας συνεδρία!

Δερμοαπόξεση

Η Δερμοαπόξεση είναι η ιδανική θεραπεία για μια καθαρή, λεία και λαμπερή επιδερμίδα! Με το υπερσύγχρονο μηχάνημα και τον άρτιο χειρισμό η επιδερμίδα είναι στα καλύτερα της!

Μεσοθεραπεία 

*Μια υπέροχη θεραπεία προσώπου! Η αισθητικός μας ανάλογα με τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σας και το αποτέλεσμα που θέλετε εσείς επιλέγει τα κατάλληλα εξιδεικευμένα συστατικά και δίνει ένα υπέροχο αποτέλεσμα! Εστιάζουμε σε ενυδάτωση, σύσφιξη, χρωματική ομοιομορφία, αντιγήρανση και ανάπλαση!

Χημικό Πίλινγκ

Το χημικό πίλινγκ αποτελεί μια εξαιρετική  μη επεμβατική επιλογή για δέρματα με κηλίδες, ρυτίδες, ουλές, σημάδια ακμής, πανάδες, ακμή, δυσχρωμίες. Βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης αλλά και τις δυσχρωμίες με αποτέλεσμα μια λαμπερή χωρίς σημάδια επιδερμίδα!

Ραδιοσυχνότητες RF Face & Body

Ιδανική Θεραπεία σύσφιξης τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα! Ενισχύει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος ταυτόχρονα  ενισχύει την και  παραγωγή κολλαγόνου ενώ αναμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου αλλά και του σώματος!

I-Led Φωτοδυναμική θεραπεία

Υπερσύγχρονη θεραπεία προσώπου με εναλλασσόμενο φως που στοχεύει το κάθε ένα σε διαφορετικό ζήτημα! Ενεργοποιεί το κολλαγόνο, βοηθάει στην αντιμετώπιση της ακμής, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αναπλάθει το δέρμα και έχει ισχυρή αντιβακτηριακή δράση!