Η μάλαξη του σώματος αποτελεί από τα αρχαία χρόνια την πλέον διαδεδομένη μέθοδο θεραπείας και χαλάρωσης. Με τις ευεργετικές του ιδιότητες, το χαλαρωτικό μασάζ ικανοποιεί όχι μόνο σωματικές αλλά και ψυχολογικές ανάγκες.

Το άγγιγμα και η φροντίδα που δεχόμαστε κατά την εφαρμογή του βοηθά σημαντικά στην μείωση του άγχους, την πνευματική ανάταση και ευθυμία και την συνολική αίσθηση χαλάρωσης. Κρίνεται η ιδανική θεραπεία μετά από έντονη αθλητική άσκηση ή την ένταση της καθημερινότητας απομακρύνοντας την κούραση και αναπληρώνοντας την χαμένη ευεξία.

Η μάλαξη λειτουργεί και σαν εναλλακτική θεραπεία κατά του πόνου, σε έναν μεγάλο αριθμό περιπτώσεων, προσφέροντας συνολικά τεράστια οφέλη στην ψυχοσωματική μας υγεία.

Με την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χαλαρωτικό, θεραπευτικό ή luxury candle μασάζ είμαστε στη διάθεση σου για να βρούμε μαζί την θεραπεία που θα σου χαρίσει την μέγιστη ευεξία.

• Χαλαρωτικό Μασάζ: βασική ιδιότητα του  είναι η μείωση του στρες και της κόπωσης. Όπως είναι γνωστό, το στρες προκαλεί έναν σημαντικό αριθμό προβλημάτων στην υγεία ενός ανθρώπου κυρίως στην εποχή που ζούμε και το χαλαρωτικό μασάζ είναι σίγουρα μια πολύ καλή λύση για να ξεφύγουμε και να χαλαρώσουμε στα χέρια της ειδικού που θα εφαρμόσει την μάλαξη. Κατά συνέπεια, το χαλαρωτικό μασάζ προσφέρει σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες.

• Θεραπευτικό Μασάζ: Εφαρμόζεται από μια ειδικό η οποία γνωρίζει τις σωστές πιέσεις και την απαιτούμενη δύναμη που χρειάζεται να ασκήσει σε κάθε σημείο του σώματος! Το θεραπευτικό μασάζ είναι το ιδανικό για να θεραπεύσει καταπονεμένους μύες αλλά και για να απελευθερώσει το άγχος και την ένταση! Με αποτέλεσμα μετά την συνεδρία να νιώθετε την απόλυτη ανακούφιση αλλά και ευεξία!

• Luxury Candle Μασάζ: Ένα μασάζ που σε ταξιδεύει σε άλλη διασταση! Μια τελετουργία χαλάρωσης και αρωμάτων! Ένα απολαυστικό προϊόν μασάζ σε μορφή κεριού αποτελούμενο από φυσικά έλαια. Αρχίζει ως ένα ευχάριστο κερί που λιώνει και μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα μετατρέπεται σε μια θαυμάσια λοσιόν περιποίησης η οποία διεισδύει στην επιδερμίδα απελευθερώνοντας απλόχερα όλες τις ευεργετικές ιδιότητες και προσφέροντας την απόλυτη ενυδάτωση στην επιδερμίδα!

• Μασάζ Πλάτης-Αυχένα: Εστιασμένο μασάζ στην περιοχή της πλάτης και του αυχένα, αποφορτίζει από το καθημερινό άγχος και βοηθάει στην καταπολέμηση των ημικρανιών και των πονοκεφάλων!

• Μασάζ Κυτταρίτιδας: Το μασάζ κυτταρίτιδας είναι ένας υπέροχος φυσικός τρόπος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Επικεντρώνεται στη βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με εξαιρετικά αποτελέσματα!