Η Casmara Eye Perfection Πρεσσοθεραπεια ματιών αποτελεί το πρώτο βήμα στην φροντίδα της πιο εκφραστικής περιοχής του προσώπου που πολλές φορές δεν δίνεται η πρέπουσα φροντίδαμε αποτέλεσμα να είναι η πιο ευαίσθητη σε σημάδια κούρασης.

Η Πρεσσοθεραπεια ματιών Casmara παρέχει μια αίσθηση χαλάρωσης αφού με τις μικρές δονήσεις, την ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και τις ελαφρές πιέσεις  βοηθά να χαλαρώσει η περιοχή των ματιών , να απαλύνουν οι μαύροι κύκλοι και να αποσυμφοριστεί η λέμφος στην περιοχή κάνοντας τις ”σακούλες” κάτω από τα μάτια λιγότερο ορατές, ενώ παράλληλα βοηθά στο να χαλαρώσουν  οι γραμμές συνοφρύωσης. Το αίσθημα χαλάρωσης ολοκληρώνεται από την μελωδική μουσική που συνοδεύει την εφαρμογή.

Αποτέλεσμα μια αίσθηση ξεκούραστης όψης και αναζωογόνησης του προσώπου

Ο συνδυασμός των θεραπειών που θα απογειώσει το βλέμμα σου!

 

Με την χρήση εξειδικευμένων κοσμητολογικών προϊόντων ενυδατώνουμε σε βάθος και βελτιώνουμε την όψη της επιδερμίδας απομακρύνοντας οιδήματα και μαύρους κύκλους.

 Σε συνδυασμό με τα δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούμε επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος με αποτέλεσμα να απαλύνουν οι γραμμές έκφρασης και οι ρυτίδες. Παράλληλα η επιδερμίδα αναπλάθεται και αποσυμφορείται,μειώνοντας τα πρηξίματα,τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Επιπλέον, η δράση της θεραπείας ενισχύεται από τα εξειδικευμένα ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που αναστέλλουν τη δράση ελεύθερων ριζών και προστατεύουν την επιδερμίδα από βλάβες που προκαλούν οι ηλιακές ακτίνες και από το θαλάσσιας προέλευσης κολλαγόνο,που συμβάλει στην ανάκτηση της σφριγηλότητας, της απαλότητας και της συνοχής του δέρματος.