Το E-nanoporation είναι μια τεχνολογία αιχμής που έχει φέρει επανάσταση στη βιομηχανία ομορφιάς, προσφέροντας έναν μη επεμβατικό και αποτελεσματικό τρόπο μεσοθεραπείας  προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!
Είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος για την παροχή ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας έως το χόριο.
Τα οφέλη του e-nanoporation είναι πολλά! Πρώτον, επιτρέπει την πιο αποτελεσματική και στοχευμένη παροχή δραστικών συστατικών, με αποτέλεσμα βελτιωμένη αποτελεσματικότητα και ταχύτερα αποτελέσματα. Δεύτερον, μειώνει την ανάγκη για  επεμβατικές διαδικασίες, καθιστώντας το μια ασφαλέστερη και πιο φυσική εναλλακτική λύση!  Τρίτον, παρέχει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία θεραπείας, καθώς μπορούν να παραδοθούν διαφορετικά ενεργά συστατικά με βάση τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα πάντοτε με την αξιολόγηση και την καθοδήγηση από την Skincare Expert μας!
Εφαρμογή
Η μιας χρήσης ατομική κεφαλή της συσκευής χρησιμοποιεί μονωμένες νανοβελόνες, που διεισδύουν σε διάφορα ρυθμιζόμενα βάθη στο δέρμα το μεσοθεραπευτικό προϊόν της επιλογής μας (βασισμένο στις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος) με την βοήθεια της Ηλεκτροπόρωσης. Η ηλεκτροπόρωση καθιστά το δέρμα πιο διαπερατό άρα και την θεραπεία μας πολύ πιο αποδοτική. Παράλληλα, δεν τραυματίζει καθόλου το δέρμα απαιτώντας μηδενικό χρόνο αποκατάστασης ενώ παράλληλα μπορεί να εφαρμοστεί όλο τον χρόνο τόσο στο πρόσωπο όσο και στο τριχωτό της κεφαλής. Αποτελεί την καταλληλότερη μέθοδο μεσοθεραπείας για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών στην περιοχή του προσώπου και του ντεκολτέ καθώς δεν τραυματίζει (άρα δεν ενεργοποιεί και την διαδικασία της επούλωσης και της μελανινογέννεσης) και μπορεί να εφαρμοστεί και κατα τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια.
 Γιατί να επιλέξω E-Nanoporation?

-Mηδενικός τραυματισμός της επιδερμίδας
-Μέγιστη διείσδυση δραστικών συστατικών 
-Εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία
-Μείωση λεπτών γραμμών & ρυτίδων
-Άμεση λάμψη και φωτεινότητα!
 Αποθεραπεία:
Στις περισσότερες εφαρμογές ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός. Απαιτείται σωστή αντιηλιακή προστασία και προτείνεται η χρήση των κατάλληλων καλλυντικών προϊόντων στο σπίτι για την ενίσχυση και μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.