Η Δερμοαπόξεση είναι μια απλή και αποτελεσματική μέθοδος απολέπισης, καθαρισμού και αναζωογόννησης του δέρματος που επαναφέρει την χαμένη λάμψη και φωτεινότητα, αφήνοντας μια λεία και πιο καθαρή επιδερμίδα.

Καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

-Σε ποιους απευθύνεται?

Με τον κατάλληλο χειρισμό από την άρτια καταρτισμένη Αισθητικό η Δερμοαπόξεση μπορεί να αποτελεί κατάλληλη θεραπεία για κάθε δέρμα. Θεωρείται η ιδανική θεραπεία για απολέπιση και ανανέωση για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ενδείκνυται και για τις πιο “ώριμες” επιδερμίδες που επιθυμούν να απαλλαγούν από τα ανεπιθύμητα σημάδια του χρόνου.

Είναι επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματική στην εξάλειψη ουλών από ακμή καθώς και σε δερματικές δυσχρωμίες (πανάδες/λεκέδες προσώπου).

– Τι επιτυγχάνει;

♦  Απολέπιση και απομάκρυνση νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα

♦ Λείανση της υφής του δέρματος

♦ Προσφέρει λάμψη και φωτεινότητα ενώ μειώνει τις δερματικές πανάδες

♦ Συμβάλλει στην βελτίωση της έκκρισης σμήγματος καθώς και στον περιορισμό της γυαλάδας

♦ Λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων

♦ Σημαντική μείωση των ουλών της ακμής

Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά μετά την πρώτη συνεδρία, με το δέρμα να εμφανίζεται πιο λαμπερό και φωτεινό. Ολοκληρώνοντας την θεραπεία είναι πολύ απαραίτητη η χρήση ενυδατικών και αναπλαστικών προϊόντων καθώς και η συστηματική χρήση προϊόντος με δείκτη SPF.

– Με ποια συχνότητα πρέπει να εφαρμόζεται η δερμοαπόξεση προσώπου;

Εάν σκοπεύουμε στον καθαρισμό του προσώπου προτείνεται η Δερμοαπόξεση να εφαρμόζεται 3 με 4 φορές κατά την διάρκεια του έτους. Στην περίπτωση που αποσκοπούμε στην μείωση των πανάδων, των ουλών από ακμή και των ρυτίδων, απαιτούνται 4 με 6 συνεδρίες ανά 10 με 14 ημέρες.

– Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της δερμοαπόξεσης;

Τα αποτελέσματα της δερμοαπόξεσης δεν είναι μόνιμα και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το δέρμα μεταβάλλεται και ταλαιπωρείται καθημερινά από τους διάφορους εξωτερικούς παράγοντες. Για τον λόγο αυτό συνιστάται η επανάληψη της θεραπείας σε τακτικά χρονικά διαστήματα