Η φωτοδυναμική θεραπεία I-Led αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή θεραπείας δέρματος που μετατρέποντας την φωτεινή ενέργεια σε κυτταρική ενισχύει την ζωτικότητα και την κυτταρική ανάπτυξη, αυξάνει την αιματική κυκλοφορία, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες και την διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου αυξάνοντας έτσι την ελαστικότητα του δέρματος μέσω ενός απόλυτα φυσικού και ασφαλούς τρόπου.Χωρίς παρενέργειες και πόνο βελτιώνει ορατά τα δερματικά προβλήματα.

Εκθέτοντας την επιδερμίδα σε διαφορετικές συχνότητες του φάσματος του ορατού φωτός μέσω της συσκευής Led και αποφεύγοντας την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία (UV) επιτυγχάνουμε έτσι την βελτίωση διαφόρων αισθητικών προβλημάτων του δέρματος. Παράλληλα, με την ταυτόχρονη χρήση μικρορευμάτων επιτυγχάνουμετην ενεργοποίηση των μυών του προσώπου και σύσφιξη.

Προγράμματα

C 1.Το κόκκινο φως (κόκκινο-630nm)

Τόνωση της επιδερμίδας και παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο αποτελεί μια βασική πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων δερματικών ιστών. Ιδανική θεραπεία για μείωση λεπτών γραμμών και βελτίωση της όψης των ρυτίδων.

C 2.Το πράσινο φως (πράσινο-520nm)

Εξισορρόπηση της χρωματικής ομοιομορφίας, μείωση λεπτών γραμμών, βελτίωση της γήρανσης του δέρματος και επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης τραυματισμών.

C 3.Το μπλε φως (Blue-470nm)

Έχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση, ιδιαίτερα ενάντια στα βακτήρια της ακμής. Επιπλέον, το μπλε φως έχει καταπραϋντική δράση, η οποία δρα πολύ αποτελεσματικά στα ευαίσθητα δέρματα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα

C 4.Το κίτρινο φως Κίτρινο-590nm)

Βελτιώνει την ανταλλαγή οξυγόνου στα κύτταρα, αναπληρώνοντας την ενέργεια τους, αποσυνθέτει τη χρωστική ουσία, α προωθεί την λεμφική αποστράγγιση, βελτιώνει τις ρυτίδες και το τραχύ δέρμα.

C 5.Το μωβ φως (μωβ-650nm)

Μείωση της ακμής με ταυτόχρονη ανάπλαση του δέρματος. Είναι ένας συνδυασμός δύο ειδών φωτοθεραπείας, κόκκινου και μπλε φωτός με εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία και τα σημάδια της ακμής.

C 6.Το κυανό φως (κυανό)

Διεισδύει στο δέρμα επιταχύνοντας τον μεταβολισμό στον ιστό του δέρματος. Βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και την χαλάρωση του δέρματος.

C 7.Το φως λέιζερ (λευκό)

Διεισδύει εν τω βάθει στο δέρμα, επιταχύνοντας το μεταβολισμό των ιστών, την αποσύνθεση της μελανίνης, βελτιώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και της δερματικής γήρανσης.

C 8.Συνδυαστική εναλλαγή και των 7 χρωμάτων


Για μέγιστα αποτελέσματα συστήνεται ο συνδυασμός της μάσκας με άλλες θεραπείες μας.