Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί την απόλυτη αισθητική θεραπεία!

Γιατί?

Βοηθά το δέρμα να καθαρίσει από το περίσσιο σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα, προλαμβάνει την εμφάνιση ακμής και αφήνει το δέρμα καθαρό και έτοιμο να απορροφήσει ευκολότερα τα δραστικά συστατικά από οποιοδήποτε κοσμητολογικό προϊόν ή θεραπεία.

Αφορά κάθε τύπο δέρματος και όλες τις εποχές του χρόνου ενώ με τις εξατομικευμένες θεραπείες βαθύ καθαρισμού του Perfect to Be μπορούμε μαζί να βρούμε την ιδανική για το δέρμα σου θεραπεία βαθύ καθαρισμού.

 

Βαθύς Καθαρισμός Basic: Θεραπεία βαθύ καθαρισμού με τη χρήση σπάτουλας υπερήχων, ατμού με θεραπεία ΟΖΟΝ και εξαγωγής σμήγματος με τα χέρια. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τα κατάλληλα αναπλαστικά προϊόντα κατά των ερεθισμών και των μολύνσεων και επιλεγμένα πάντα με βάση τις ανάγκες του δέρματοςΑποτελεί την κλασική θεραπεία βαθύ καθαρισμού και προτείνεται για κάθε τύπο δέρματος καθόλη την διάρκεια του χρόνου.

 

Βαθύς Καθαρισμός Plus+: Θεραπεία βαθύ καθαρισμού με τη χρήση σπάτουλας υπερήχων, ατμού με θεραπεία ΟΖΟΝ και εξαγωγής σμήγματος με τα χέρια. Η θεραπεία συμπληρώνεται με τα κατάλληλα αναπλαστικά και καταπραϋντικά προϊόντα κατά των ερεθισμών και των μολύνσεων και ολοκληρώνεται με εξατομικευμένη θεραπεία – ενυδάτωσης, λάμψης ή αντιγήρανσης – επιλεγμένη πάντα με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα ενισχύεται με την χρήση εξειδικευμένης μάσκας I-Led Mask που αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή θεραπείας δέρματος που μετατρέπει την φωτεινή ενέργεια σε κυτταρική ενισχύοντας έτσι την ζωτικότητα και την ανάπτυξη των κυττάρων παρέχοντας την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία βαθύ καθαρισμού και λάμψης του δέρματος! Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη εκδοχή του βαθύ καθαρισμού και συστήνεται σε δέρματα που θέλουν να επωφεληθούν τόσο από τα οφέλη του βαθύ καθαρισμού όσο και να προσφέρουν στο δέρμα τους μια θεραπεία ”boost’ 2 σε 1!’

 

♦ Βαθύς Καθαρισμός ULTRA PREMIUM: Τα εξειδικευμένα προϊόντα και η δύναμη του μηχανήματος CatioVital Lift Dual Ionisation της Mary Cohr χαρίζουν #perfect αποτελέσματα για βαθύ καθαρισμό μαζί με στοχευμένη δράση Ενυδάτωσης, Λεύκανσης ή Αντιγήρανσης ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ!

 

 Στάδιο 1ο: Βαθύς καθαρισμός προσώπου με την αποκλειστική μάσκα Σάουνας για την απόλυτη προετοιμασία και καθαρισμό του δέρματος ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ και χωρίς χρήση ατμού . Παράλληλα, αποβάλλονται οι τοξίνες, ενεργοποιούνται οι ζωτικές λειτουργίες του δέρματος και αυξάνεται η αιματική κυκλοφορία άρα και η απορρόφηση όλων των πολύτιμων δραστικών συστατικών .

 

Στάδιο 2ο: Με την βοήθεια του αποκλειστικά πατενταρισμένου μηχανήματος της Mary Cohr και τον Dual Ionisation επιτυγχάνουμε διείσδυση των πολύτιμων δραστικών συστατικών σε βάθος όπως ακριβώς στις κλασικές μεσοθεραπείες ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ & ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!

Αποτελεί την καταλληλότερη θεραπεία βαθύ καθαρισμού για λεπτά και πιο εύθραυστα δέρματα καθώς δεν ερεθίζει, καθαρίζει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα!

 

Είμαστε στη διάθεση σου για να επιλέξουμε μαζί την καταλληλότερη θεραπεία για το δικό σου δέρμα!