Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία ή μεσοθεραπεία με DermaPen αποτελεί τη τελευταία λέξη των Κοσμητολογικών εφαρμογών. Πρόκειται για μια θεραπεία ασφαλή, χωρίς πόνο και με πάρα πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Είναι ιδανική τόσο σαν θεραπεία πρόληψης για να αντιμετωπίσουμε τα πρώτα σημάδια του χρόνου αλλά και για άτομα που αποζητούν βαθιά ενυδάτωση και τόνωση του δέρματος.


-Τι επιτυγχάνουμε με την μεσοθεραπεία με DermaPen;

♦ Επιτυγχάνουμε διαδερμική διείσδυση δραστικών συστατικών όπως βιταμίνες, πεπτίδια, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό όξυ κα τα οποία επιλέγουμε πάντα με βάση τις ανάγκες του δέρματος και το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

♦ Επιτυγχάνουμε χρωματική ομοιομορφία του δερματικού τόνου, τονώνεται η αιματική και λεμφική κυκλοφορία, καταπολεμάμε τις ελεύθερες ρίζες και ενεργοποιούμε τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η θεραπεία εφαρμόζεται κυρίως στην περιοχή του προσώπου, των ματιών και του λαιμού.

Με την βοήθεια της κεφαλής του DermaPen δημιουργούμε στο δέρμα μικρές αύλακες. Με αυτόν τον τρόπο, αφενός αυξάνουμε την διείσδυση των δραστικών συστατικών και αφετέρου, με τον μικροτραυματισμό που προκαλούμε, αναγκάζουμε το δέρμα να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς ανάπλασης, άρα το δέρμα αναγεννάται.


-Για ποιους λόγους να επιλέξετε την μεσοθεραπεία με DermaPen;

♦ Είναι ασφαλής θεραπεία, μη παρεμβατική.

♦ Προσφέρει στο δέρμα όλα τα δραστικά συστατικά που του λείπουν όπως βιταμίνες, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ κ.α.

♦ Ενυδατώνει σε βάθος και αποκαθιστά την τονική ομοιομορφία κάνοντας το δέρμα φωτεινό και λαμπερό.

♦ Είναι εύκολη και γρήγορη στην εφαρμογή της.

♦ Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

♦ Δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.


-Τι θεραπείες μπορώ να κάνω με την Μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία με DermaPen αποτελεί ουσιαστικά μια τεχνική. Ανάλογα με τις αναγκες του εκάστοτε δέρματος και του αντίστοιχου εξειδικευμένου κοσμητολογικού υλικού που θα επιλέξουμε στην εφαρμογή μπορούμε να εστιάσουμε σε περιποιήσεις όπως:

♦ Ενυδάτωση

♦ Σύσφιξη

♦ Χρωματική ομοιομορφία – Αποχρωματισμό δυσχρωμιών

♦ Αντιγήρανση

♦ Ανάπλαση

Για μέγιστα αποτελέσματα (τους χειμερινούς μόνο μήνες) συνδυάζεται ιδανικά με το κατάλληλο Χημικό Πήλινγκ, ενώ τους θερινούς μήνες με την έντονη ηλιοφάνεια προσαρμόζουμε την θεραπεία απολέπισης αντιστοίχως.


– Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται πάντα από τις ανάγκες και την κλινική εικόνα του δέρματος. Ενδεικτικά συστήνονται 4 με 6 συνεδρίες.


– Πόση διάρκεια έχει το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας με DermaPen διαρκεί για αρκετούς μήνες. Ωστόσο, συστήνεται η επανάληψη της θεραπείας σε τακτικό ρυθμό προκειμένου να συντηρηθεί το αποτέλεσμα


Επικοινώνησε μαζί μας για μια δωρεάν αξιολόγηση των αναγκών του δέρματος σου.