Γνώρισε την Χριστίνα Πυδαράκη-Μπουρίδου

 

H ιδιοκτήτρια του Ινστιτούτου Αισθητικής Perfect to be στο Ελευθέριο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Πυδαράκη-Μπουρίδου, διαθέτει την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία αλλά και την αγάπη στη φροντίδα του δέρματος.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Χριστίνας Πυδαράκη-Μπουρίδου

Απόφοιτη του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης ΑΤΕΙ, του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας με βαθμό πτυχίου “ΆΡΙΣΤΑ 8,61”.

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων ΕΕΔΕ.

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ΔΙΠΑΕ με αντικείμενο την “Κοσμητολογία” με βαθμό πτυχίου “ΑΡΙΣΤΑ 9,36”.

-Διαθέτει εμπειρία σαν στέλεχος πωλήσεων & εκπαιδεύτρια σε εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών και Ιδιωτικά ΙΕΚ στον τομέα της Αισθητικής & Κοσμητολογίας.

-Παρακολουθεί και συμμετέχει τακτικά σε συνέδρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

-Είναι μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος.

-Διατηρεί Ινστιτούτο Αισθητικής από το 2017.

– Αγαπά τα ταξίδια και είναι Dog-Mom του David


Η φιλοσοφία του Perfect to be

 

Πρόκειται για έναν χώρο αισθητικής και ευεξίας, που συνδυάζει εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς και υγείας δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο με τις μοναδικές και ξεχωριστές του ανάγκες.

Αυτό επιτυγχάνεται με συνέπεια, επαγγελματισμό, συνεχή κατάρτιση και αναζήτηση όλων των σύγχρονων μεθόδων και προϊόντων ώστε να αποτελούν ασφαλείς και ιδανικές λύσεις.

Η φιλοσοφία του Perfect to be είναι η σωστή προσέγγιση, αξιολόγηση και διάγνωση των εκάστοτε αναγκών.

Βασικά μας στοιχεία είναι η ευγένεια, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια καθώς και το υψηλό αίσθημα υγιεινής του χώρου και των υλικών μας.

Στόχος και όραμα μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις σε όλα τα αισθητικά προβλήματα διατηρώντας αναλλοίωτη την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.