Η κλινική πρακτική έχει αποδείξει ότι οι Ραδιοσυχνότητες RF μπορούν να συμπιέσουν αποτελεσματικά και να αναγεννήσουν το δέρμα. Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία βαθιάς θέρμανσης (τεχνολογία πλάσματος ραδιοσυχνοτήτων), μπορούν να ενεργοποιήσουν το βαθύ κολλαγόνο και να προωθήσουν νέα ανάπτυξη κολλαγόνου, να καλύψουν τη συστολή (ρυτίδωση) του κολλαγόνου και την απώλεια κενών θέσεων, σφίγγοντας έτσι το δέρμα ώστε να ανακτήσει την χαμένη ελαστικότητα του.

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν ιδανική θεραπεία τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα βοηθώντας σημαντικά στα εξής:

♦ Ενίσχυση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος

♦ Ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου

♦ Αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου δίνοντας ένα mini lift

♦ Σύσφιξη και αναμόρφωση του περιγράμματος του κορμού και των ποδιών με ταυτόχρονη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

♦ Τοπικό πάχος

Οι Ραδιοσυχνότητες RF βρίσκουν ιδανική εφαρμογή εκτός από το πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, στο κάτω βλέφαρο στην περιοχή που εμφανίζεται συνήθως οίδημα, στο λαιμό και στο προγούλι.

-Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ιδανικά συστήνεται μια σειρά 6-9 συνεδρίες οι οποίες πραγματοποιούνται 1 φορά την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες συνεδρίες αλλά ολοκληρώνονται στους πρώτους 3-4 μήνες μετά την εφαρμογή. Η θεραπεία είναι τελείως ανώδυνη και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται άμεσα. Μπορεί παράλληλα να συνδυαστεί με θεραπεία κοσμητολογικών καλλυντικών μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα και βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα.

-Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα των  Ραδιοσυχνοτήτων RF είναι άμεσα ορατά και έχουν μεγάλη διάρκεια που κυμαίνεται από 12 εώς και 24 μήνες αρκεί να υπάρχει και η σωστή συντήρηση, να πραγματοποιείται δηλαδή μια θεραπεία ανά 4-8 εβδομάδες. Να σημειώσουμε πως η διάρκεια των αποτελεσμάτων εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό και από άλλους παράγοντες όπως η ηλικία, ο τρόπος ζωής, η συστηματική χρήση των κατάλληλων για τις ανάγκες του δέρματος καλλυντικών προϊόντων κα.