Η θεραπεία CatioLift από την Mary Cohr αποτελεί την καλύτερη ”γυμναστική” για τους μυς του προσώπου μας, βοηθώντας να προλάβουμε ή και να αντιμετωπίσουμε τη χαλάρωση.

Η πατενταρισμένη και εξειδικευμένη μέθοδος σύσφιξης της Mary Cohr που εφαρμόζουμε αναζωογονεί το δέρμα και αποκαθιστά την τονικότητά του μέσω της διέγερσης που προκαλεί η διοχέτευση μικρορευμάτων στους μυς του προσώπου. Με απλά λόγια, υποβάλλουμε τους μυς σε ένα είδος «παθητικής γυμναστικής» για να μας χαρίσουν άμεσα, από την πρώτη κιόλας θεραπεία, ένα θεαματικό εφέ lifting σε πρόσωπο και λαιμό!

 

Το CatioLift σε 3 βήματα: 

 

-Αποτοξίνωση (Toxins Drainage): Μετά τον καθαρισμό και την απολέπιση της επιδερμίδας, απλώνουμε τον  ενισχυμένο ορό σύσφιξη της Mary Cohr, σε πρόσωπο και λαιμό. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας CatioVital Lift και με τις ειδικές κινήσεις που εφαρμόζουμε για την αποσυμφόρηση της λέμφου, ενεργοποιούμε τη μικροκυκλοφορία και όλες τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος που θα το βοηθήσουν να αποβάλλει τις τοξίνες από τους ιστούς του, να οξυγονωθεί και να απορροφήσει όλα τα πολύτιμα συστατικά του ορού.

 

-Μυϊκή διέγερση (Muscular Stimulation): Ώρα για εντατική γυμναστική! Για τα επόμενα 20 λεπτά, διοχετεύονται με τα ειδικά ηλεκτρόδια τα μικρορεύματα, και με απόλυτη ακρίβεια, σε κάθε μυ ξεχωριστά: στο μέτωπο, στα ζυγωματικά, στο περίγραμμα των ματιών, στη ρινοπαρειακή αύλακα, στο λαιμό

Η διέγερση που προκαλούν, χωρίς εσείς να αισθανθείτε την παραμικρή ενόχληση, ενδυναμώνει τους μυς του προσώπου και του λαιμού οι οποίοι αποκτούν όγκο και τόνωση.

Αποτέλεσμα?

Τα χαρακτηριστικά ανορθώνονται άμεσα, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μοιάζει να σβήνουν ενώ το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό συγκρίνοντας τις 2 πλευρές του προσώπου. 

 

-Μασάζ «Lifting»: Την θεραπεία ολοκληρώνει ένα τονωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια από τη συλλογή Essences Vitales της Mary Cohr, που θα τροφοδοτούν τα κύτταρα με ενέργεια, αυξάνουν ακόμα περισσότερο τη σφριγηλότητα  της επιδερμίδας αναζωογονώντας και χαρίζοντας απίστευτα νεανική λάμψη και σφριγηλότητα!

 

Beauty Tip: Για αποτελέσματα με την μέγιστη διάρκεια συνδύασε την θεραπεία με τα εξειδικευμέμα προϊόντα καθημερινής φροντίδας της Mary Cohr. Είμαστε σίγουρες πως με την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της και την δική μας καθοδήγηση θα δημιουργήσεις την πιο perfect καθημερινή ρουτίνα δέρματος!