Τα καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν το πρόσωπο και κάνουν το βλέμμα μας μοναδικό. 

Στο Perfect to Be η προσοχή στη λεπτομέρεια μας καθιστά την καλύτερη επιλογή για τον σχηματισμό των φρυδιών σου.

Αν αποζητάς φρύδια πιο έντονα και τονισμένα η ημιμόνιμη βαφή φρυδιών μπορεί να σου χαρίσει την ένταση που πάντα επιθυμούσες με διάρκεια μέχρι 6 εβδομάδες, χωρίς τον παραμικρό πόνο ή ερεθισμό. Συνδυαστικά με τον σωστό σχηματισμό φρυδιών το αποτέλεσμα αλλά και την κατάλληλη επιλογή του χρώματος για το εκάστοτε πρόσωπο, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Για πιο έντονα τονισμένα και ανορθωμένα φρύδια το  Brow Lift ή Brow Lamination είναι αυτό που χρειάζεσαι. Πρόκειται για μια φυσική αλλά θεαματική τεχνική για ανασήκωση των φρυδιών. Κρίνεται ιδανική θεραπεία για φρύδια άτονα με τρίχες καθοδικές και χωρίς καθορισμένη φορά. Η θεραπεία διακρίνεται σε 2 φάσεις, την ανόρθωση των τριχών και έπειτα την ημιμόνιμη βαφή. Το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι και 6 εβδομάδες. Η διαδικασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό-σχηματισμό των φρυδιών, την εφαρμογή των ανορθωτικών και σταθεροποιητικών προϊόντων και τέλος την βαφή.

Και για ένα ολοκληρωμένο βλέμμα οι βλεφαρίδες αποτελούσαν πάντοτε το πιο δυνατό όπλο.Το Lash Lift & Botox είναι η πιο σύγχρονη και φυσική τεχνική για τέλειο βλέμμα!

Με την τεχνική του Lash Lifting & Botox ανασηκώνουμε τις φυσικές βλεφαρίδες μία προς μία από την ρίζα μέχρι την άκρη. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την απόλυτη ανόρθωση των βλεφαρίδων προσδίδοντας παράλληλα καμπυλότητα και χρωματική ένταση, καθώς οι βλεφαρίδες βάφονται με ημιμόνιμη βαφή. Η τεχνική του Lash Lift & Botox δεν προκαλεί καμία φθορά στις φυσικές βλεφαρίδες αντιθέτως με την εφαρμογή του ειδικού Botox οι βλεφαρίδες αυξάνονται αισθητά σε μήκος και πάχος μέσα σε διάστημα ενός μήνα, αφήνοντας μας ακόμη πιο υγιείς βλεφαρίδες. Μετά από 24 ώρες από την εφαρμογή δεν έχεις κανέναν περιορισμό και συμπεριφέρεσαι στις βλεφαρίδες όπως πάντα με την μόνη διαφορά πως τώρα οι βλεφαρίδες σου είναι ανασηκωμένες και καμπυλωτές κάθε στιγμή!