– Τι είναι;

Η θεραπεία Cavitation, αδυνάτισμα δηλαδή μέσω σπηλαίωσης, υιοθετεί τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές μεθόδους που αποτελούν αποτελεσματική θεραπεία για το επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

Η κεφαλή Cavitation είναι μία γεννήτρια υπερήχου που προκαλεί ‘’σπηλαίωση’’ και βασίζεται στον συντονισμό των κυμάτων πίεσης σε συνεχή μετάδοση. Αυτό παράγει μικροφυσαλίδες που καταστρέφουν τα λιπώδη κύτταρα, καταστρέφοντας και μετατρέποντας το λίπος σε μια υγρή ουσία, η οποία αποβάλλεται από το λεμφικό σύστημα μέσω της ούρησης. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε σωματική αναδιαμόρφωση, καθώς αναδιανέμονται τα λιποκύτταρα του σώματος που δεν έχουν καταστραφεί. Έτσι, η σπηλαίωση είναι αποτελεσματική στη διάλυση του λίπους, στη βελτίωση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη και ελαστικότητα του δέρματος και την γενικότερη βελτίωση της “γραμμής” του σώματος.

– Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η θεραπεία Cavitation;

Η θεραπεία Cavitation μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις επίμονου τοπικού πάχους. Κύρια σημεία είναι οι μηροί (“ψωμάκια”), η κοιλιά ή τα μπράτσα αλλά κυρίως όλα τα μικρά σημεία που δεν μπορεί να εφαρμοστεί η Κρυολιπόλυση.

Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη σχετικά με την εποχή που θα προγραμματιστεί η θεραπεία καθώς πραγματοποιείται και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα.

– Πότε είναι εμφανή τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή άμεσα και γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά μετά την πάροδο δύο εβδομάδων. Συνδυάζοντας τη θεραπεία με δίαιτα, αυξημένη κατανάλωση νερού και άσκηση μπορούμε να λάβουμε τα μέγιστα αποτελέσματα και ένα καλλίγραμμο σώμα.

– Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Συστήνονται 6-8 συνεδρίες για την κάθε περιοχή θεραπείας.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι πιο άμεσα εμφανή όταν οι θεραπείες συνδυάζονται με Ραδιοσυχνότητες RF ή Lipolaser.

Lipolaser

Αυτή είναι μια νέα τεχνολογία λέιζερ που αναγκάζει τα λιπώδη κύτταρα να κάνουν αυτό που φυσικά συμβαίνει όταν κάποιος ασκείτε. Ανοίγει και απελευθερώνει τη γλυκερόλη, το νερό και τα ελεύθερα λιπαρά οξέα, προκαλώντας έτσι απώλεια βάρους και πόντων. Αντί για μια οδυνηρή τομή, το λέιζερ διόδου χρησιμοποιεί ενέργεια λέιζερ για να εισχωρήσει με ασφάλεια (και ανώδυνα) στο δέρμα και να στοχεύσει συγκεκριμένα στα λιπώδη κύτταρα. Μέσω αυτής της στοχοθετημένης διαδικασίας, το λέιζερ είναι ικανό να διεγείρει το ίδιο το κύτταρο στην απελευθέρωση νερού, σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη (που συχνά αναφέρονται ως τριγλυκερίδια), και το λίπος “συρρικνώνεται” σημαντικά.